Location: Edmonton, AB

Area: 29,000 sq. ft.

Completed: 2014

The move from an industrial warehouse to a new office building marks a significant change for Fountain Tire—not only in location and visibility, but also in their business model. The new design has the flexibility to accommodate the company’s projected growth for the next decade.

Throughout the building, a yellow and cool grey colour scheme pays homage to both highway pavement markings and Fountain Tire’s branding. Asphalt textures weave through the reception desk and the boardroom feature wall. Clear maple doors and furnishings create warmth and depth. Collaboration spaces on both floors are fully equipped with the technology to support information sharing. Natural light is another major benefit. Glass-fronted offices border the perimeter, with low panels to maximize light dispersion.



Contact us about Your Project