Location: Edmonton, AB

Area: 2,650 sq. ft.

Completed: 2015

After 20 years in their previous location, TAWA Physio’s new facility is a dramatic upgrade. Although their total area has decreased, functionality has certainly increased, with sought-after modern treatment needs being accommodated.

Since TAWA primarily focuses on sports rehab, the exercise area supports a variety of activities. The gym reaps the benefits of the natural light beaming from the adjacent atrium. Mirrored walls throughout increase functionality and brightness. Warm finishes create a welcoming and healing space for clients and staff alike. The space also functions as a teaching clinic, so areas are kept open to facilitate both lectures and hands-on training, while closed rooms provide private space for treatments and massage.



Contact us about Your Project